Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Stress, angst og depression

Er man ramt af enten stress, angst eller depression, så kan man have specielt god gavn af healing.

Depression angst stress
Flere og flere mennesker får i dag angst, stress eller depression.

Hvordan hænger stress, angst og depression sammen med healing?

Jeg opfatter disse tre problemstillinger  som opstået specielt på grund af blokeringer i vores energi system.

På et tidspunkt i vores liv kan vi have haft nogle oplevelser, der har gjort at vi ligesom har lukket af i bestemte områder af vores menneskelige energisystem.  Dette gør, at energien ikke flyder så godt her. Kommer vi så senere i livet ud for lignende oplevelser, så vil der på dette sted blive blokeret endnu mere energi. Jeg ser det både som problemstillinger i selve chakra systemet, men også i vores aurafelter. Det er både i den astrale (emotionelle) aura og den mentale (tankemæssige) aura.

Når jeg healer på stress, angst eller depression, så vil jeg gå ind og tilføre energi til de chakraer, der er påvirket. Det drejer sig ofte om 3 bestemte chakraer, der er ramt, når man har problemer med stress, angst og depression. Det er Solar Plexus, Hjerte chakra og indimellem også Hals chakra. Jeg vil derfor gå ind og arbejde specielt med disse 3 chakraer. Jeg vil både rense disse chakraer og jeg vil tilføre dem ny energi. Dette vil medvirke til at der stille og roligt kan blive løsnet op for den eller  de blokeringer der sidder der.

Hvor mange gange healing er der brug for?

Ligesom healing for alt andet, så foregår healingen på et subtilt plan og man vil ikke på en enkelt behandling kunne mærke kæmpe ændringer i sit liv. For at healingen kan virke optimalt, skal der flere behandlinger til. Det er ofte 4 behandlinger og nogle gange mere, alt efter hvor dybt blokeringerne er forankret i dit energi system. 

Hvordan kan jeg mærke om healingen virker for mig?

Ændringer efter en healing på lige netop disse tre  problemstillinger, kan vise sig på mange måder. Det kan bl.a. vise sig ved at man bliver mere glad,  at man pludselig ser med et andet syn på de ting, om man før har syntes var uoverskuelige, at man føler at man har mere overblik i livet eller at man har mere overskud generelt.

Det kan også vise sig ved at ens livsholdning og livssyn begynder at ændre sig. Ofte oplever folk også, at der ud over dette vil begynde at ske ændringer ‘omkring’ en. Det er ændringer, som på en eller anden måde har betydning for en selv. Det kan være, at man pludselig bliver tilbudt et job, at der dukker en person op i ens liv, som er rigtig god for dig på en eller anden måde eller mange andre ting.

Det er ændringer, som alle gør, at ens liv kommer til at blive mere positivt og at man tager et nyt skridt i sin udvikling.

Indre ændringer fører til ydre ændringer

Jeg er af den opfattelse, at livet hænger sådan sammen, at når / hvis man selv begynder at ændre sig indefra, så vil det påvirke ens ydre verden således at der også begynder at ske ændringer i din ydre verden,  ændringer som på en eller anden måde er rigtig gode for dig.  Det kan lyde mærkeligt og det er svært at forklare hvad der sker. Men for mig at se, er det bare sådan livet er skruet sammen og sådan de ‘åndelige og energimæssige love’ fungerer. Man kan også kalde det ‘flow’.

For mange mennesker kan healing være specielt godt mod stress, angst og depression. Jeg arbejder her bl.a. med de 7 chakraer.

Blogindlæg om stress, angst og depression

Herunder kan du se de indlæg jeg har skrevet, som handler om stress, angst og depression.

Du kan klikke på linkene herunder.

Nogle tips til hvordan du kan få det bedre, hvis du har angst:

Blogindlæg om angst

Og du kan læse herunder omkring, hvad der kan gøre det værre eller bedre for dig, hvis du har en depression?:

Blogindlæg om depression

Tilbage til Fortuna Healings forside?

Klik herunder for at komme til forsiden:

Fortuna Healing forsiden

Vil du se hvad jeg ellers tilbyder?

Og herunder kan du komme til siden om hvad jeg tilbyder:

Tryk her for at se hvad jeg tilbyder

Kontakt

Vil du høre mere om, hvordan jeg arbejder med healing for stress, angst og depression eller måske bestille en tid, så kan du kontakte mig. Klik herunder: