Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Dine spirituelle evner
Udvikling af dine spirituelle evner

Udvikling af dine spirituelle evner

I dette forløb er der fokus på dig og din spirituelle udvikling.

Dette er et individuelt og personligt udviklingsforløb. Vi vil i dette forløb sammen arbejde på, at du får teori og viden omkring den spirituelle verden.

Du kan vælge et spirituelt udviklingsforløb, hvis du ønsker at få mere viden om spirituelle emner samt få en masse metoder til, hvordan du selv kan bruge dine spirituelle sider i din hverdag. Du kan også vælge et spirituelt udviklingsforløb, hvis du arbejder som behandler, fx zoneterapeut, akupunktør, massør eller andet – og ønsker at kombinere og supplere denne behandlingsform med en mere spirituel side. Det kan fx være, at du har arbejdet længe som zoneterapeut – og i dine behandlinger ind imellem har mærket en spirende evne for healing. Her vil et spirituelt udviklingsforløb kunnen hjælpe dit dig til at få åbnet rigtig for dine healerevner, få en stærk kontakt til dem og samtidi få forskellige effektive metodder til at bruge healing i dit arbejde og dine behandlinger.

På et spirituelt udviklingsforløb kan du fx lære om hvordan din krop er bygget op energimæssigt. Vi kommer ind på de 7 chakraer og de 3 auraer og meget mere.

Du vil lærer hvordan du selv kan åbne dig for enerigerne og begynde at fornemme dem. Du vil lærer at blive fortrolig med energierne.

Vi skal bl.a. arbejde med hvordan du kan grounde din energi. Hvordan du kan rense dine chakraer og dine auraer. Du vil få øvelser til dette. Vi vil sammen udføre øvelserne og du vil så selv træne på øvelserne hjemme mellem hver session, vi har.

Du vil i forløbet også få forskellige meditationer / øvelser, som kan være med til at udvikle dine spirituelle evner.

Efter forløbet vil du selv kunne arbejde videre med en fortsat udvikling af dine spirituelle evner.

Forløbet vil ikke kun give dig ny viden om og fornemmelse for de spirituelle sider af tilværelsen. Det vil også i høj grad være med til at du får hævet dine energier / vibrationer, at du bliver meget mere clearet og at du generelt vil få det psykisk bedre.

Vælg dit fokus

Du kan på forløbet vælge at have fokus på et eller flere bestemte områder, som du ønsker at lære om, gå i dybden med og udvikle dig indenfor. Det kan fx være nedenstående emneområder. Det kan også være helt andre emner.

Engle og englekontakt

Hvad er engle, hvilke forskellige former for engle findes der og hvad er forskellen på dem, hvad er ærkeengle, hvordan kan du samarbejde med engle, hvordan kan du få kontakt til engle og specielt til din egen skytsengel, forskellige øvelser / meditationer, hvor du arbejder med englene. Vi kommer også ind på, hvordan englene kan hjælpe dig med at slippe frygt, at forøge dit selvværd og din selvtillid …. og meget mere.

Healing og udvikling af dine healerevner

Her er fokus på healing. Se mere om hvordan sådan et forløb kan sættes sammen herunder ved at læse om “Lær om healing”.

Chakra og chakrahealing

Her vil du lære om både de 7 “gamle” chakraer, men også om de 5 nye chakraer, samt andre vigtige chakraer. Det er bl.a. chakraerne: Jordstjerne Chakra, Engle Chakra, Højere Hjerte Chakra, Sjælsstjerne Chakra m.fl. Du vil lære om hvad et chakra i balance er, hvad er chakra i ubalance er. Du vil lære om blokeringer i chakraer og om hvordan et chakra kan være overaktivt. Vi kan også komme ind på hvordan chakraerne arbejder sammen med forskellige krystaller og hvordan du kan bruge krystaller i dit arbejde med chakraerne.

Du vil få øvelser / meditationer, der kan hjælpe dig med – både at få kontakt til et chakra, at få åbnet for et chakra , at lære at føle ind på et chakra og få en fornemmelse for hvordan chakraet har det. Du vil også lære forskellige metoder til hvordan du kan arbejde med dine chakraer ved at rense, afbalancerer og harmonisere dem. Vi vil bl.a. også se på chakraer og krystaller.

Chakraerne er vores indgang til alle områder i vores liv og arbejdet med chakraerne er et utroligt redskab til at få bearbejdet de problemstillinger, vi har i livet. Vælger du at lægge dit fokus her, så kan du lære både at heale dig selv via arbejde med chakraerne – eller at heale andre.

Englehealing

Her kombinerer vi viden om og arbejdet med både healingens bredtfavnende felt samtidig med arbejdet med englene og den fantastiske støtte og hjælp, som de kan give os. Vi kommer bl.a. omkring, hvordan du helt praktisk sammensætter og udfører en englehealingssession, hvordan englene kan heale svære følelser, hvordan du kan heale Jorden via englehealing, hvordan du kan få hjælp fra englene til at få mere taknemmelighed ind i dit liv. Du får også flere forskellige stærke bønner, som du kan bruge, når ud healer med englene.

Dine clairvoyante evner

Her arbejder vi med dine forskellige spirituelle evner, så som clairvoyance (klarsyn), clairaudience (klarhørelse), clairsentience (klarfølelse) og claircognizance (klarviden). Du lærer bl.a. metoder til, hvordan du kan rense, åbne og aktivere dit 3. øje chakra. Du lærer også hvad du kan forvente, at se / høre / føle, når du begynder at åbne dine klarsansende evner. Du lærer, hvorfor det er meget forskelligt, hvad vi kan se og du lærer hvordan du både kan åbne for disse evner, men også udvikle dig videre i din brug af dem. Vi kan her også komme ind omkring, hvad guider er og hvordan du selv kan få kontakt til og støtte fra din egen guide.

Arbejd med dine spirituelle evner
Arbejd med dine spirituelle evner

Praktisk om Spirituelt udviklingsforløb

Forløbet tages online. Vi arbejder her over Zoom.

Forløbet kan også tages telefonisk.

Forløbet kører over 1, 4 eller 6 sessioner.

Efter endt forløb vil du få et diplom som bevis på hvilke emneområder, du har været gennem og opkvalificeret dig indenfor.


Priser

Priser for deltagelse i et Spirituelt udviklingsforløb:

1 time: 300 kr.

4 timer: 995 kr.

6 timer: 1350 kr.

Er du interesseret i et forløb, kan du kontakte mig. Vi aftaler så datoer og tidspunkter for det valgte antal sessioner.

Du kan kontakte mig på info@fortunahealing.dk.


Lær om healing

Udviklingsforløb med fokus på udvikling af dine healingsevner

Healing og clairvoyance
Individuelt kursus i udvikling af dine healingsevner.

Du kan i et spirituelt udviklingsforløb selv vælge hvilke spirituelle aspekter, du ønsker, vi lægger vægt på. Mange er i dag interesseret i healing og ønsker at lære, hvad healing er og hvordan de selv kan arbejde med healing. Derfor har jeg også lavet et spirituelt udviklingsforløb, hvor der er specielt fokus på healing og udvikling af dine healings-evner.

I dette forløb vil du få en masse teori og mange forskellige øvelser og teknikker til at træne i og blive i stand til selv at udføre healing – ikke bare på dig selv, men også på andre.

Indholdet i et sådant forløb kan fx se ud som nedenstående:

  • Du lærer om de 7 chakraer.
  • Du lærer om de 3 forskellige auraer; den æteriske, den astrale og den mentale.
  • Du lærer om forberedelse til healing (rummet, klienten og healeren).
  • Du lærer om hvad fjernhealing er og får teknikker til, hvordan du kan udfører det.
  • Du lærer teknikker til hvordan du kan skabe forbindelse til dine guider og åndelige lærere og få hjælp fra dem i en healings session.
  • Du får metoder til, hvordan du kan rense din aura.
  • Hvordan du kan grounde din energi.
  • Hvordan du kan heale med hvidt lys.
  • Hvordan du kan lave en chakraafbalancering.
  • Du kan også lære om engle. Hvordan du skaber kontakt til engle og hvordan du kan gøre brug af englene i dit healingsarbejde.

Se også under menu punktet “Kurser” omkring mit kommende online kursus “Healing for begyndere”. Kurset kører over 4 lektioner. Du kan også klikke på knappen herunder for at komme til min side om kurser.


Kontakt

Kunne du tænke dig, at høre mere om, hvad et Spirituelt udviklingsforløb er og evt. aftale datoer for et kommende undervisningsforløb, så kan du kontakte mig. Klik herunder:


Healing betyder “At gøre hel”
Ved healing skabes der balance i dine energier.