Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Kombination af coaching, clairvoyance og healing

Spirituel coaching
Spirituel coaching

Der er mulighed for spirituel coaching som personlig session eller over telefon eller online.

I denne 3 i 1 model benytter jeg både coaching, clairvoyance og healing.

Jeg bruger forskellige coachingteknikker og -metoder til at komme omkring hele dit liv og det problem, som du ønsker, at vi ser på og arbejder med.

Jeg har taget forskellige kurser i coaching hos bl.a. Gregers Rosdahl, Eva Hertz og Ivan Staal. Jeg er meget fascineret af denne samtaleteknik og ved, at den virkelig kan hjælpe mange mennesker til at blive i stand til at rykke i deres personlige udvikling.

Jeg vil i selve coachingen også gøre brug af mine clairvoyante evner. Her vil disse evner hjælpe mig til at finde og vælge, både de rette spørgsmål, men også de rette coachingteknikker, som passer bedst til lige netop dig og lige netop det problem, som du ønsker hjælp til.

Samtidig vil der komme healing igennem til dig, når vi har selve samtalen.

Hvad vil det sige, at coachingen er spirituel?

Spirituel coaching kan siges at være spirituel på to måder. Dels er det en spirituel metode, fordi jeg gør brug af de spirituelle teknikker: clairvoyance og healing. Men derudover er det også en spirituel metode, fordi jeg coacher dig og ser dig, dit liv og dit problem – både ud fra en fysisk synsvinkel – men også ud fra en spirituel synsvinkel. Dette kan fx vise sig ved, at jeg vil se forskellige blokeringer i bestemte chakraer, som viser mig noget om dit problem og viser hvordan jeg bedst kan hjælpe dig til at få det bedre.

Jeg vil også, under sessionen, gå ind og lave enkle healings øvelser med dig, hvor der heales på det område vi er i gang med at arbejde på.

Du vil også få øvelser, som du kan arbejde med fra gang til gang. Det kan både være øvelser så som; affirmationer, skrive dagbog over dine følelser og tanker, enkle og simple chakra øvelser  og andre energi øvelser. Det kan altså både være øvelser, hvor du kan arbejde med dit problem på et fysisk niveau. Og det kan være øvelser, hvor du kan arbejde ud fra et spirituelt niveau.

Går dybere end almindelig coaching

Derfor vil spirituel coaching virke meget stærkere og gå meget dybere end almindelig coaching. Både fordi jeg ser på dine problemer og arbejder med dem ud fra det fysiske niveau og det spirituelle niveau. Men også fordi du sélv får mulighed for at arbejde med dine problemstillinger ud fra både fysiske teknikker / metoder óg ud fra spirituelle teknikker / metoder.

En session eller pakkeforøb?

Vælger du et forløb i Spirituel coaching, så kan du vælge enten et forløb på 4 gange (over 2 mdr. med en session cirka hver 2. uge) eller et forløb på 6 gange (over 3 mdr. med en session cirka hver 2. uge). Du kan også vælge blot at prøve én enkelt behandling med spirituel coaching og se hvordan det virker for dig.

Spirituel coaching virker lige så godt ved online sessioner som ved personligt fremmøde. Du kan også vælge at få spirituel coaching ved telefoniske samtaler.

Priser

Prisen for spirituel coaching:

For 1 gang: 300 kr.

For 4 gange: 995 kr.

For 6 gange: 1350 kr.

Du kan kontakte mig, hvis du vil bestille en tid eller høre mere om spirituel coaching eller andre af mine ydelser.