Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Healing på lavt selvværd og manglende selvtillid

  Healing kan også være en god metode at gøre brug af, hvis man har lavt selvværd eller mangler selvtillid.

Lavt selvværd og manglende selvtillid

  Hvordan hænger healing sammen med selvværd og selvtillid?

Mangler man selvværd og selvtillid, så vil man ofte kunne se og mærke dette på din aura og dine chakraer. Der kan fx være blokeringer i chakraerne, der gør at energien ikke flyder så godt. Eller det kan være, at et eller flere chakraer mangler energi og at de derfor ikke fungerer helt som de skal.

  Har man blokeringer i et chakra, så kan disse blokeringer være skabt af nogle svære oplevelser, som man har haft tidligere i sit liv. Disse oplevelser kan altså være årsagen til at du har det som du har det i dag og at du mangler selvtillid eller har lavt selvværd.

  Idet jeg healer på disse chakraer, vil du kunne mærke stille og roligt, at du efterhånden vil få det bedre. Blokeringerne vil blive opløst og der vil komme ny energi i dem og de vil dermed komme til at fungere meget mere optimalt.

 Det vil ofte være nogle bestemte chakraer, der er tale om. Det kan fx være Solar Plexus. Dette chakra har at gøre med vores selvværd, tro på os selv, mod, selvtillid og personlige power.    

Hvordan hjælper healing på selvværd og selvtillid? 

Efter en healing på Solar Plexus, hvor fokus har været på at opløse blokeringer og fylde ny energi på her, så vil du bl.a. kunne mærke virkningen på følgende måde:

 Du vil kunne mærke et mere positivt selvværd, du vil blive bedre til at kunne sige din mening overfor andre mennesker, du vil blive bedre til at sætte grænser overfor andre mennesker, du vil få en stærkere følelse af dit eget selv. Du vil være mere sikker på dine egne beslutninger, du vil blive bedre til at tilgive dig selv og i det hele taget bedre til at definere dig selv og hvem du er og vil være. Og dermed også til at sætte vigtige mål i dit liv.

 Vi vil også evt. tale om hvilke tiltag du kan tage i dit liv for at få det bedre med sit selvværd og din selvtillid.  Jeg vil enten selv komme med nogle forslag til hvordan du kan indføre nye tiltag i dit liv eller jeg vil stille ind clairvoyant på dig og på denne måde få informationer om hvad du selv kan gøre i din hverdag.

Hvor mange gange healing er der brug for?

Oftest vil der være brug for nogle ganges healing, før man rigtig kan mærke, at der begynder at ske ændringer i ens selvværd og selvtillid. For de fleste vil det være godt med mindst 4 ganges healing.

Blogindlæg om selvværd og selvtillid

Har du lyst til at læse lidt om hvad selvtillid og selvværd egentlig er, så kan du læse mit blogindlæg om dette. Du kan her også læse om hvad du selv kan gøre for at få mere selvtillid og selvværd.

Du kan klikke på linket herunder:

Læs her om hvordan du kan få mere selvtillid og selvværd

Få mere selvværd og selvtillid med hjælp fra healing
Få mere selvværd og selvtillid med hjælp fra healing