Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Mit navn er Gry. Jeg har arbejdet med healing og clairvoyance mange år efterhånden.

Jeg har altid vidst og mærket, at jeg havde evner indenfor healingsfeltet. Da jeg begyndte for snart 10 år siden, virkelig at arbejde med disse evner, så åbnede sig en mangfoldighed af forskellige spirituelle sider, som jeg siden fortsat har arbejdet med og udviklet videre på.

Healing og spirituelle kurser.
Mit arbejde har fokus på, at give mennesker mere ro og mere viden om den spirituelle verden.

Min baggrund

Jeg har flere uddannelser og kurser indenfor healing og clairvoyance m.m. Det er bl.a. uddannelsen til Clairvoyant Healer på Københavns Healeskolen ved Steen Kofoed, kurser i Reiki healing, Mind Body Mirror Healing og kursus hos Merethe Bonnesen m.fl. Ud over dette har jeg uddannelser som lærer og socialformidler (socialrådgiver). Ved siden af min alternative virksomhed, Fortuna Healing, arbejder jeg deltids som socialformidler i en kommune.

Jeg har derudover været koordinator for Hearts and Hands Næstved afdeling. Hearts and Hands er en frivillig forening, som tilbyder gratis healing. Foreningen er oprindelig startet af Lars Muhl. Du kan læse mere om Hearts and Hands ved at klikke på linket herunder:

Hearts and Hands

Hvad betyder healing for mig?

Jeg ser healing som en form for hjælp – hjælp til at komme videre, der hvor man lige nu er i sit liv. Nogle gange kan man have svært ved at komme videre. Der kan være problemer på forskellige områder, parforhold, arbejde, helbred, økonomi, det sociale område eller andet.

Healing er et fantastisk redskab, som kan bruges både til at rense os for gamle blokeringer og til at fylde os op med ny energi. Healing er i bund og grund, arbejde med energi og lys. Derfor er healing så utrolig meget og kan bruges til utrolig mange ting.

Jeg mener også, at vi alle har  både healer evner og clairvoyante evner – i en eller anden form og grad. Det er blot et spørgsmål om at finde ro i sig selv og så lære at åbne op og lade enten healingsenergien eller informationerne komme fra universet. Jeg tror, at vi ofte får informationer uden af vide det. Ting vi tænker om andre mennesker eller os selv, det kan være viden vi får fra universet uden at vi ved det.

Når du kommer til healing eller clairvoyance hos mig, så har jeg tavshedspligt. Det vil sige, at de oplysninger du fortæller mig, ikke bringes videre.

Når jeg laver healing og clairvoyance, kommer jeg ikke ind på død og sygdom. Jeg har fokus på de positive ting og det, der kan arbejdes med for at man kan få et bedre og mere lykkeligt liv, hvor man får udfoldet de evner man har med sig.