Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Pt. lukket for bestilling af personlig clairvoyance.

Jeg har pt. lukket for bestilling af personlig clairvoyance – grundet Corona situationen.

Der er dog fortsat mulighed for clairvoyance over telefon eller mail samt online.

Hvad er clairvoyance?

Hvad er clairvoyance og hvordan arbejder jeg med det?

Hvordan kan man drage nytte af det i sin hverdag og ved de problemstillinger, man ønsker hjælp til?

Chakra og aura
Når jeg laver clairvoyance stiller jeg ind på dig og ser farver, symboler, ord m.m.

Der er pr. 6. april igen mulighed for personlige sessioner. Der er også fortsat mulighed for flere andre former for clairvoyance:

  • Telefonisk clairvoyance
  • Online clairvoyance
  • Mail clairvoyance
  • Clair Chatten – Clairvoyance over chat (Messenger)

Se mere længere nede på denne side.


Hvordan fungerer en clairvoyance hos mig?

Når jeg laver en clairvoyance, så vil jeg stille ind på dig med mine intuitive evner.

Der vil komme billeder, farver, symboler, ord og sætninger ind omkring dig. Jeg samarbejder med dine og mine guider, engle m.fl. og der vil altid kun komme det frem, som er rigtigt for dig at få af vide.

Jeg vil som regel også få informationer omkring dine chakraer. Dette fordi hvert af vores chakraer, symboliserer og hænger sammen med bestemte områder af vores liv.

Jeg vil ikke komme ind på død og sygdom og som udgangspunkt har jeg ikke kontakt til dine afdøde familiemedlemmer og lign. Det er nogle andre energier, som jeg samarbejder med, når jeg laver clairvoyance.

Under clairvoyancen vil jeg fremlægge det som kommer frem til dig og vi vil tale om hvorvidt det er noget, som giver genklang hos dig. Ofte vil billeder, symboler m.m. betyde noget helt bestemt for dig. Derfor er det dig selv, som skal føle efter og evt. tænker over efter clairvoyance, hvad de bestemte billeder m.m. siger lige netop dig.

Det som kommer frem til dig under clairvoyancen, vil oftest være noget, som fortæller dig et eller andet omkring hvordan du kan håndtere det problem, du ønsker hjælp til. Det vil også hjælpe dig til, at du kan få belyst dit problem – oftest på en anden måde end du er vant til. Dette er fordi billederne kommer fra den åndelige verden og fordi synsvinklen her er helt anderledes end vi er vant til i vores almindelige / normale verden.

Når jeg stiller ind på dig, vil jeg sidde med lukkede øjne et stykke tid. Jeg vil starte med at fortælle dig, hvad der kommer ind til dig og herefter vil der være en dialog om det, som dukker op.

Under selve clairvoyancen vil der ofte også komme healingsenergi gennem til dig. Derfor vil du evt. kunne mærke det fysisk eller psykisk, når jeg stiller ind på dig.

Hvad sker der efter clairvoyancen?

Når du har fået en clairvoyance hos mig, vil det være godt at du tænker over hvad der er kommet frem ved sessionen og føler efter de næste dage og uger. Ofte vil der dukke ting op i din bevidsthed efter noget tid, som har at gøre med det, som er kommet frem under clairvoyance. Det kan fx være gamle minder, som du ikke har tænkt over i mange år eller det kan være nye idéer og ny inspiration til at se anderledes på dit liv og dine problemstillinger.

Efter en clairvoyance er det vigtigt, ligesom efter en healing, at drikke godt med vand. Det er, som ovenfor nævnt, fordi der ofte kommer healing under en clairvoyance og der vil dermed ske en form for udrensning. Vandet vil derfor hjælpe dig med at komme af med de gamle energier, som er blevet forløst og frigjort under clairvoyancen.


Lidt praktisk om clairvoyance

Ved en clairvoyance session vil vi tale om det, der optager dig og som du har svært ved at komme videre med og finde ud af, hvordan du skal håndtere.

Ved samtalen gør jeg brug af mine intuitive evner og der vil gennem disse komme nye – og måske meget anderledes -syn på dine temaer.

Jeg tilbyder healing, clairvoyance m.m. online og telefonisk.

Telefonisk og online clairvoyance

Jeg laver også telefonisk clairvoyance samt online clairvoyance, hvor vi har kontakte over Skype, Messenger eller Zoom.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg skal ringe dig op på telefon eller online

Du fortæller hvilket område, du ønsker, at jeg skal stille ind på. Inden selve clairvoyancen skal du sende mig et nyere billede af dig selv og dit fulde navn.

Denne samtale kan vare en halv time eller en time.

Mail clairvoyance

Der er også mulighed for at du fåer en clairvoyance pr. mail.

Du sender en mail med et nyere billede af dig selv samt dit fulde navn. Du skriver, hvad du ønsker, at jeg stiller ind på.

Du får et svar på cirka 2 A4 side. Du skal regne med, at der kan være en svartid på op til 2 uger alt efter, hvor mange kunder jeg har.

Clair Chatten

Her har vi kontakt over chat på Messenger. Jeg laver clairvoyancen mens vi skriver sammen. Du skal være forberedt på, at der kan være perioder, hvor der er ´stille´ og hvor der ikke bliver skrevet. Det er fordi, jeg her er ved at stille ind på dig og føler efter, hvad der er af beskeder til dig og dit spørgsmål. Ved Clair Chat bedes du sende et billede samt dit fulde navn før selve chatten går i gang.


Priser

½ times clairvoyance: 250 kr.

1 times clairvoyance: 400 kr.

Mail clairvoyance – 2 sider: 300 kr.

Clari Chatten -1 time: 300 kr.

Se mere om priser og pakkeforløb ved at klikke på knapperne herunder.

Du kan også kontakte mig , hvis du ønsker at høre mere om clairvoyance og hvordan en clairvoyance foregår hos mig: