Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Introduktion til at arbejde med healing

Online kursus

– Nu som søndags-hold eller selvstændigt kursus

Da der har været meget efterspørgsel på en “weekend-udgave ” af dette kursus, udbydes det nu som søndags-hold.

Se de nye datoerne m.m. nedenfor.

Dette kursus kan også tages som selvstændigt kursus. Her behøver du ikke være med “live”, men får blot efterfølgende tilsendt diverse materiale fra kurset. Se mere om dette længere nede på siden.

Kursus i healing
Kursus i healing for begyndere

Hvad er healing?

Hvad er healing og hvordan kan jeg arbejde med det?

Er du interesseret i healing og vil gerne lære mere om hvilke energier, man kan arbejde med i healing og hvordan man kan gøre det? Eller måske tænker du, at du på et tidpunkt vil tage en egentlig healeruddannelse og derfor gerne vil have en første introduktion til faget inden du bestemmer dig. Så er dette kursus for dig.

Opbygning af undervisningen i kurset

Kurset kommer til at køre over 4 lektioner. Der vil hver gang være undervisning cirka 1,5 time. Der vil være gennemgang af teori omkring healing og generelt omkring energier, energiarbejde og den åndelige verden m.m.

Vi vil desuden arbejde med en masse spændende metoder og teknikker indenfor healingsarbejdet. Til hver undervisningsgang vil du blive introduceret til nogle øvelser og vi vil sammen gennemgå dem. Mellem undervisningsgangene vil du skulle træne på disse øvelser. Når vi mødes online igen, vil vi starte dagens lektion med at udveksle vores erfaringer omkring øvelserne.

I de forskellige øvelser vil du lære at få kontakt til healingsenergien og træne denne kontakt gennem mange forskellige metoder, så den bliver stærkere og stærkere efterhånden som du får arbejdet rigtig med den.

Emner, som vi kommer omkring

Du vil lære både at udføre healing på dig selv og at udføre det på andre. Det kan være både andre mennesker og det kan være dyr, planter landskaber m.m.

Du vil lære om chakra systemet og de 3 forskellige auraer.

Vi vil også kort komme ind omkring hvad lysarbejde er og hvad en lysarbejder er.

Vi vil lære om fjernhealing og om hvordan du selv kan udføre fjernhealing.

Du vil lære om engle. Hvordan du kan få kontakt med engle. Og om hvordan du i dit healingsarbejde kan samarbejde med engle.

Du vil også lære, hvordan du kan få kontakt til dine åndelige vejledere, lærere og guider og få hjælp fra dem i dit healingsarbejde.

Praktisk om kurset

Kurset kører online over programmet Zoom. Til hver undervisningsgang vil du få tilsendt et link, som går til den enkelte lektion. Har du problemer med at koble dig på Zoom, skal jeg selvfølgelig nok hjælpe dig her. Det er et meget let og enkelt system, så det vil sandsynligvis kun være første gang, du kobler dig på, at det kan synes lidt svært.

Efter endt forløb vil du få et diplom som bevis på hvilke emner / øvelser, du har været gennem på Healingskurset.

Datoer for Healing for begyndere

Kurset kommer til at køre på følgende datoer:

Søndag den 6. marts, kl. 10.00 – 12.00.

Søndag den 13. marts, kl. 10.00 – 12.00.

Søndag den 20. marts, kl. 10.00 – 12.00.

Søndag den 27. marts, kl. 10.00 – 12.00.

Tilmeldingsfrist er torsdag den 3. marts. Du skal inden dette tidspunkt have betalt for at være tilmeldt.

Pris for Healing for begyndere

Kurset koster 1250 kr.

Der er højest plads til 10 deltagere, da en del af undervisningen skal sættes af til at gennemgå deltagernes erfaringer og oplevelser med healings-øvelserne.

Er du interesseret i at tilmelde dig kurset eller høre mere om det, så kan du sende mig en besked på fortunahealing@gmail.com eller ringe / skrive til 42436202.

Tag kurset som selvstændigt kursus

Der er nu også mulighed for at du kan tage kurset helt for dig selv. Du vil her efterfølgende få tilsendt:

  • Link til optagelse af undervisningen.
  • PDF fil med slides. hvor dagens teoriområde gennemgås.
  • PDF fil med opgavehæfte til dagens emneområde.

Når du tager kurset som selvstændigt kursus, så har du mulighed for at kontakte mig både under hele kursus-perioden samt efter kursets afslutning, for spørgsmål, sparring, råd og vejledning omkring dine egne erfaringer med healing.

Ønsker du, at tage kurset som selvstændigt kursus, så bedes du kontakte mig om det, da der så vil være plads til en ekstra deltager. Du kan skrive til mig på fortunahealing@gmail.com. Og ellers tilmelder du dig og betaler som du kan se foroven.

Kan du ikke være med i denne omgang?

Kan du ikke deltage i kurset på grund af datoerne eller andet, men har stadig lyst til at være med, så udbydes dette kursus løbende. Hold øje med min side eller følg mig på de sociale medier. Så får du besked, når datoer og tidspunkter for næste kursus er sat.

Følg Fortuna Healing på de sociale medier

Du kan følge Fortuna Healing på de sociale medier og læse mere om andre kurser, om nye blogindlæg og meget mere.


Individuelt kursusforløb

Lær om healing

Kan du ikke deltage på ovenstående kursus, men er stadig interesseret i healing og vil gerne lære selv at heale, så kan du i stedet vælge at lære om healing på et individuelt kursusforløb. Forløbet kører online og her er du selv med til at sammensætte datoer og tidspunkter for undervisningen. Se under “Spirituelt udviklingsforløb”, hvordan det foregår.

Eller klik på knappen herunder og kom til siden: