Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Hvordan jeg arbejder med healing

Jeg arbejder med flere forskellige former for healing. Jeg bruger Reiki healing og Body Mirror Healing, farve healing m.m. Jeg arbejder også med både dine guider, mine guider, engle m.fl.

Jeg har taget flere forskellige kurser indenfor Reiki Healing, Body Mirror Healing, kursus hos Merethe Bonnesen i Universel Healing m.m. Derudover har jeg taget uddannelse til Clairvoyant Healer på Healerskolen i København hos Steen Kofoed.

I min healing anvender jeg ofte musik, som virker beroligende og fremmer healingsenergierne.

Jeg bruger også ind imellem dufte fra Aroma olier og fra Aura Soma.

Jeg gør i min healing brug af forskellige former for energier. Det afhænger bl.a. af den person, der skal  have healing, samt hvad der skal heales på.

Nogle gange åbner jeg mig blot og den energi, der skal igennem, kommer som den skal.

Nogle af de energier, jeg arbejder med i min healing

Engleenergier

Forskellige former for englehealing bruger jeg meget i mine healinger. Her arbejder jeg med forskellige engleenergier. Det er både ærkeengle og mindre engle. Når jeg åbner op for healingfeltet, så kommer den eller de engle, som klienten har brug for og som han / hun resonerer mest med.

Kristusenergien

En anden energi, som jeg bruger meget i mine healiner, er Kristusenergien. Dette er en meget stærk energi. Den er bl.a. god til at opløse blokeringer og til at hjælpe os til at se på livet på en ny og anderledes måde, end vi er vant til.

Moder Maria energien

Denne energi er meget varm, omsorgsfuld og kærlig. Den bringer kærlig og blid støtte, hvor der er tale om klienter som har det svært psykisk på en eller anden måde. Det kan fx være klienter, som har depression, angst eller som har en følelse, af ikke at være noget værd. Her oplever jeg ofte, at Moder Maria kommer ind og støtter i en meget smuk og stærk healing.

Hvordan opleves en healing?

Healing kan føles meget forskellige fra menneske til menneske. Måske kan du mærke kulde, måske kan du mærke varme. Måske bliver du rørt og begynder at græde – eller måske begynder du endda at grine.

Efter en healing kan der også komme forskellige reaktioner:  Nogle mennesker bliver meget trætte,  andre føler, at de bliver fyldt med ny og frisk energi, andre igen bliver mere tænksomme og stille.

Og der kan være forskellige reaktionstider: Nogle mærker en forskel lige umiddelbart efter healingen, andre mærker det først efter et par dage eller en uges tid. Generelt kan man sige, at selve healingsenergien virker op til 2-3 uger efter at man har fået en healing.

Om healing og virkningen af healing, kan man sige, at  den giver mere dybde i dit liv. Healing  vil få dig til at se anderledes på mange ting i dit liv. Healing sker på det subtile plan og derfor kan det nogle gange være svært sådan lige umiddelbart, at kunne registrere det, som en healing har sat i gang.  Får man blot en enkelt healing, kan nogle mennesker faktisk, ikke som sådan mærke det, selv om det har  en effekt på deres liv.

Har man været til healing over flere gange, og ser tilbage på sit liv, så vil de fleste kunne se og mærke en stor forskel.

Stille og roligt vil healingen være med til at skabe mere dybde i dit liv og kan være med til at du vil begynde at indføre forandringer i dit liv, som du før ikke turde eller  troede var mulige.

Når man modtager healing, er det altid vigtigt at drikke meget vand efter, da der foregår en form for udrensning.

Angst, stress og depression 

Jeg er af den overbevisning, at healing kan hjælpe på angst, stress og depression. Når man lide af disse tre problemer, bunder det som regel i blokeringer i vores energi legeme. Disse blokeringer vil kunne blive opløst – mere eller mindre – via healing. Det er blot et spørgsmål om at sætte sig og tage imod healingen og lade tingene ske. Det vil ikke kunne løses på en enkelt healings session, der skal flere til.

Healing for ældre mennesker

Jeg mener også, at healing  kan være rigtig godt for ældre mennesker. Her kan healing hjælpe til at man får mere energi, bliver mere frisk og får humøret op. Det kan også hjælpe til, at man får et andet syn på sit liv, får mere accept af at tingene er som de er og derudover også får mere glæde i sit liv – glæde over de små ting hverdagslivet giver os.

Specielt om healing for børn under 18 år

Hvis du ønsker at få healing og du er under 18 år, er det vigtigt, at dine forældre giver tilladelse til dette. Her kan du bede dine forældre ringe eller skrive til mig og jeg vil så have kontakten med dem om tidspunkt for healing m.m.


En enkelt session eller pakkeforløb

Man kan nøjes med en enkelt healing. Jeg laver også healingsforløb / pakkeforløb, hvor der arbejdes med en bestemt problemstilling eller flere problemstillinger over flere healings sessioner. Oftest vil man kunne mærke effekten af healing meget mere, hvis man får flere healinger. At få healing, sætter gang i en proces og denne proces vil selv sagt kunne udvikle sig mest optimalt, hvis det er noget, der arbejdes på over flere gange. Mellem de enkelte healings sessioner kan der komme forskellige opgaver, som man kan arbejde med fra gang til gang.

Du kan klikke på knappen herunder for at læse om priser og prakkeforløb:

Fjernhealing og onlinehealing

Fjernhealing og onlinehealing virker fuldt ud lige så godt som personlig healing, hvor vi sidder overfor hinanden. Det er fordi healingsenergien ikke er fysisk og derfor heller ikke begrænset af vores fysiske love som tid og sted. Nogle føler ligefrem, at de kan mærke healingsenergien meget stærkere, når der er tale om fjernhealing eller onlinehealing.

Fjernhealing

Du kontakter mig og fortæller lidt om hvad du ønsker healing på. Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg skal lave fjernhealingen. Når healingen skal foregår, bør du, hvis muligt, slappe af, evt. lægge dig på en seng, sofa eller sidde afslappet i en stol. Når healingen er færdig, vil jeg lave et lille skriv til dig om hvad jeg oplevede under healingen og sende det til dig efterfølgende på mail. Husk at drikke godt med vand efter healingen. Jeg skal have dit fulde navn eller et billede af dig, for at kunne lave fjernhealing på dig.

Onlinehealing

Foregår på samme måde som fjernhealing. Forskellen er bare, at vi er i online kontakt og kan se hinanden på skærmen og tale med hinanden mens healingen foregår. For nogle kan dette være godt, da de føler at healingen virker stærkere, når de kan se, at jeg er i gang med at udføre den og når vi taler sammen før og efter healingen. Healingsenergien virker dog lige stærkt, om det er via fjernhealing eller via onlinehealing.Kontakt mig for en tid eller en uforpligtende samtale

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder med healing eller bestille en tid, så kan du se mine kontaktoplysninger ved at klikke på knappen herunder: