Mobil

42430012

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Du kan også bestille din helt egen healingsfil, som er sammensat specielt til dig med fokus på lige netop den problemstilling, som du ønsker healing på.

Healingsfil
En kanaliseret og personligt sammensat healingsfil skaber jeg i samarbejde med englene og mine guider.

Hvad er en kanaliseret healingsfil?

En kanaliseret healingsfil er en lydfil, hvori er indlagt et healingsfelt, som du kan modtage healingsenergi fra hver gang du hører lydfilen.

Når jeg laver en kanaliseret healingsfil, så vil jeg kanaliserer selve sammensætningen og opbygningen af healingen. Derudover vil der også – fra mine guider og / eller englene – blive indlagt et healingsfelt i selve lydfilen. Det vil sige, at hver gang du lytter til filen, så vil du kunne modtage healingsenergi fra det healingsfelt, som er lagt ind i filen.

Selve sammensætningen af og opbygningen af healingen skabes også i tæt samarbejde med mine guider og / eller englene.

Hver healingsfil har fokus på at heale på en bestemt problemstilling.

Når du hører en healingsfil, så virker healingsenergien lige så godt, som hvis jeg sad foran dig og gav dig healing. For nogle virker det stærkere end en fysisk healing.

Healingsfilerne varer mellem 20 minutter til 40 minutter – alt afhængig af, hvad der kommer til dig under kanaliseringen af filen.

Hvad kan en kanaliseret healingsfil hjælpe dig med?

En kanaliseret healingsfil kan fx arbejde med angst. depression, stress, ked af det hed, tendens til vrede, en bestemt situation, som er svær at tackle, svære oplevelser fra barndommen, som har sat sig i dit energisystem … og mange andre problemstillinger.

Er du i tvivl om, hvorvidt en healingsfil kan hjælpe på lige netop dit problem, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig om det.

Det er også muligt, at bestille flere healingsfiler, som hver især arbejder med hver sin problemstilling.

Hvordan bruger du en kanaliseret healingsfil?

Du kan høre lydfilen så mange gange du vil.

Det vil dog være mest hensigtsmæssigt, at du hører den fx nogle gange om ugen i en periode på mindst 3-4 uger.

Healingsfeltet, som bliver lagt ind på healingsfilen, vil i de fleste tilfælde være et meget stærkt healingsfelt.

For nogle mennesker kan der gå lidt tid, før de rigtig kan mærke at healingen begynder at arbejde og begynder at virke på deres problemstilling. For andre mennesker vil healingen virke med det samme. Er du en af dem, for hvem der kan gå noget tid, før du rigtig kan mærke healingens virkning, så er det vigtigt, at du giver det tid og fortsætter arbejdet med healingsfilen over et stykke tid.

Det er vigtigt, at du drikker vand efter healingen. Der vil, ligesom ved en almindelig healing, ske en form for udrensning og derfor er det godt at drikke vand, da vandet hjælper med til at de gamle energier som bliver frigjort og forløst ved healingen, bedre kan komme ud.

Bestilling af en kanaliseret healingsfil

Er du interesseret i at bestille en personligt kanaliseret healingsfil, så send mig en mail om det eller skriv en sms.

I din besked til mig bedes du beskrive den problemstilling, som du har brug for healing på. Du bestemmer selv, om du ønsker at skrive en kort eller en lang beskrivelse.

Du bedes ligeledes oplyse mig om dit fulde navn samt medsende et billede af dig, gerne et nyere billede. Disse to ting har jeg brug for, således at jeg bedre kan stille ind på dig og dermed – i samarbejde med englene og / eller mine guider – mere præcist skabe netop den healingsenergi og det healingsfelt, som du har behov for.

Du kan skrive til: info@fortunahealing.dk.

Du kan ringe eller sende en sms på: 42436202.

Du vil få tilsendt din healingsfil indenfor 14 dage.

Har du nogle spørgsmål til mig efter at have modtaget en healingfil, så er du også meget velkommen til at skrive eller ringe til mig om det.

Pris for en kanaliseret healingfil

En kanliseret healingsfil koster 250 kr.

Healing mod angst
En personligt kanaliseret healingsfil kan bl.a. arbejde med at tilføre mere ro og harmoni i dit liv.