Mobil

42430012

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

Dette kursus udbydes nu også som fysisk kursus. Det finder sted i Næstved. Kurset er det samme, som er blevet udbudt som onlinekursus af flere omgange.

Kursus i Healing for begyndere
Kursus i Healing for begyndere – Nu også som fysisk kursus – Afholdes i Næstved.

Hvad er healing?

Hvad er healing og hvordan kan jeg arbejde med det?

Er du interesseret i healing og vil gerne lære mere om hvilke energier, man kan arbejde med i healing og hvordan man kan gøre det? Eller måske tænker du, at du på et tidpunkt vil tage en egentlig healeruddannelse og derfor gerne vil have en første introduktion til faget inden du bestemmer dig. Så er dette kursus for dig.

Opbygning af undervisningen i kurset

På kurset vil der være gennemgang af teori omkring healing og generelt omkring energier, energiarbejde og den åndelige verden m.m.

Vi vil desuden arbejde med en masse spændende metoder og teknikker indenfor healingsarbejdet. Du vil blive introduceret til en masse øvelser og vi vil sammen gennemgå dem. Efter hver øvelse vil vi udveksle vores erfaringer og oplevelser omkring øvelserne.

I de forskellige øvelser vil du lære at få kontakt til healingsenergien og træne denne kontakt gennem mange forskellige metoder, så den bliver stærkere og stærkere efterhånden som du får arbejdet rigtig med den.

Emner, som vi kommer omkring

Du vil lære både at udføre healing på dig selv og at udføre det på andre. Det kan være både andre mennesker og det kan være dyr, planter landskaber m.m.

Du vil lære om chakra systemet og de 3 forskellige auraer.

Vi vil også kort komme ind omkring hvad lysarbejde er og hvad en lysarbejder er.

Vi vil lære om fjernhealing og om hvordan du selv kan udføre fjernhealing.

Du vil lære om engle. Hvordan du kan få kontakt med engle. Og om hvordan du i dit healingsarbejde kan samarbejde med engle.

Du vil også lære, hvordan du kan få kontakt til dine åndelige vejledere, lærere og guider og få hjælp fra dem i dit healingsarbejde.

Praktisk om kurset

Kurset bliver holdt i lejet lokale hos Den Økologiske Butik i Næstved.

Adressen er: Dehnsvej 2, 4700 Næstved.

Husk, at medbringe Coronapas. Der vil være håndsprit i lokalet. 

Der er plads til højest 10 personer.

Til kurset vil du få tilsendt: 

  • Et øvehæfte med en masse øvelser i healing og healingsrelaterede områder. Vi vil på kurset gennemgå mange af øvelserne, men ikke alle. Efter kurset vil du have mulighed for selv at arbejde videre med øvelserne.
  • De slides, som jeg gennemgår i min teori omkring healing og andre healingsrelaterede områder.

I tilfælde af aflysning

Bliver kurset aflyst på grund af udviklingen i Corona situationen, hvilket jeg selvfølgelig ikke håber, så vil du i stedet få mulighed for at følge det samme kursus, bare i online udgave. Her kører undervisningen over det lille og lette program Zoom over 4 gange á 2 timer. Det vil så sandsynligvis bliver 4 lørdag eller søndag formiddage, hvor vi mødes online i stedet. 

Diplom efter kurset

Efter deltagelse i kurset vil du modtage et diplom som bevis på hvilke emner / øvelser, du har været gennem på Healingskurset. Diplomet vil blive sendt til dig på mail i løbet af den efterfølgende uge. 

Spørgsmål og sparring før og efter kurset

Har du nogle spørgsmål inden kursets start, er du meget velkommen til at kontakte mig på fortunahealing@gmail.com eller 42436202.

Du er også velkommen til at kontakte mig efter kurset, hvis du har spørgsmål til eller brug for sparring omkring dit videre arbejde med healingen. 

Håber du har lyst til at deltage på kurset “Healing for begyndere” – Jeg ved, at du vil få en masse ud af det. 

Jeg glæder mig til – måske – at møde dig og til at lære dig om det spændende – og personligt udviklende – arbejde med healing 😊

Dato for Healing for begyndere

Kurset kommer til at ligge på følgende datoer:

Lørdag den 23. april, kl. 10.00 – 15.00.

Søndag den 24. april, kl. 10.00 – 15.00.

Det vil være en god idé at tilmelde dig i god tid, da der som regel har været meget efterspørgsel på disse kruser og især på en fysisk udgave af kurset.

Tilmeldingsfrist er onsdag den 20. april. Du skal inden dette tidspunkt have betalt for at være tilmeldt.

Dette kursus udbydes også som onlinekursus på hold med opstart Søndag den 6. marts.

Pris for Healing for begyndere

Kurset koster 1775 kr.

Der er højest plads til 10 deltagere, grundet Corona reglerne og et lille lokale. Derudover er en stor del af undervisningen ligeledes planlagt efter at der skal være god tid til at gennemgå deltagernes erfaringer og oplevelser med healings-øvelserne.

Er du interesseret i at tilmelde dig kurset eller høre mere om det, så kan du sende mig en besked på fortunahealing@gmail.com eller ringe / skrive til 42436202.