Mobil

42436202

Email

Info@fortunahealing.dk

Åbningstider

Lør. - Søn: 9.00-14.00

I dette blogindlæg vil du kunne læse lidt om hvad healing er for mig. Der er jo mange forskellige syn på og meninger om hvad healing egentlig er. Så dette her er blot ét synspunkt ud af mange.

At udføre healing er bl.a. et spørgsmål om at tage kontakt il bestemte energier.
Når man udfører healing, tager man kontakt til og arbejder med bestemte åndelige energier.

Hvad er healing?

Hvad er healing? Ja, dette spørgsmål kan der faktisk findes rigtig mange svar på. Emnet healing er en hel verden for sig og en stor del af den spirituelle verden og af alt det, som har at gøre med energiarbejde. Derfor hænger vores syn på, hvad healing er, også sammen med vores syn på, hvad den spirituelle verden er, hvad den indeholder og hvordan vi kan arbejde med den. For mig at se, drejer healing sig først og fremmes om at arbejde med energier. Det kan være mange forskellige energier og man kan arbejde med energierne på mange forskellige måder.

Hvor kommer healingsevner fra og kan alle lære at heale?

Kan alle så heale eller lære at heale? Ja, for mig at se, så kan vi alle lære at heale. Vi har alle potentialet i os og vi har alle evnerne i os for at heale eller for at lære at heale. Hos nogle mennesker kan disse evner ligge mere latent end hos andre. Og evnerne kan være udviklet i forskellige grader.

Jeg ser det sådan, at mange af os har taget evnerne for healing med os fra tidligere liv.  Det kan så være forskelligt fra menneske til menneske, hvor stærk en evne vi har med.

Dette er dels, fordi der er forskel på hvor stor en styrke vi har oparbejdet vores evner til at have.

Det er derudover også fordi vi faktisk godt kan have oparbejdet nogle meget stærke healingsevner fra tidligere liv, men så har valgt at vi vil holde lukket for disse evner. Dette kan der være flere forskellige grunde til.

Det kan være, at vi blot har besluttet os for, at vi ikke vil arbejde på den front i dette liv. Det kan også være, at vi har haft nogle dårlige oplevelser med healing i tidligere liv. Nogle oplevelser, som har gjort os bange og skræmt os på en eller anden måde. Dette kan have medført at vi, ubevidst, vil gøre alt for at der ikke bliver åbnet for disse evner igen.

Vi kan have healingsevner med os fra tidligere liv – af to forskellige grunde. Det kan dels være fordi vi ganske simpelt har arbejdet med healing og / eller energiarbejde i tidligere liv og dermed har oparbejdet evnerne. Det kan også ganske enkelt være det, at vi har arbejdet med at hjælpe andre mennesker på en eller anden måde. Via dette arbejde har vi givet dem af vores tid, af vores energi og af vores kærlighed. Dette i sig selv er også med til at opbygge og udvikle healingsevner i vores indre.

For mig at se, så har de fleste mennesker taget en eller anden grad af healingsevner med sig fra tidligere liv. Det at heale, hænger også meget sammen med vores kærlighedsevne og udviklingen af denne. De fleste mennesker, har i dag en så udviklet kærlighedsevne, at de vil være i stand til at starte på en udvikling eller en videreudvikling af deres healingsevner.

Hvad er healingsenergi?

Generelt så kan man sige, at når man healer, så starter man med at åbne sig for healingsenergien. Herefter skaber man kontakt til healingsenergien og så lader man den flyde gennem sig og ud til dem, som skal have healing. Men hvad er det for en healingsenergi, man åbner sig for? Hvor kommer den fra?

Healingsenergi er, i og for sig, faktisk blot energi, som er af højere vibration end den energi, som du selv og dine omgivelser indeholder. Healingsenergien kan komme fra mange forskellige kilder. Du vælger selv den kilde, du ønsker at modtage healingsenergien fra og arbejde med. Den energi, du modtager, det er altså, som udgangspunkt, den energi som du beder om eller sætte en intention på at få forbindelse med.

Hvor kommer healingsenergi fra?
Hvor kommer healingsenergi fra?

Hver healer kan opleve de samme energier på forskellige måder

Når du tager kontakt til en healingsenergi, så kan denne energi opleves meget forskelligt fra healer til healer. Det er både fordi det er forskellige energier, vi kan tage kontakt til, men også fordi vi som healere og som mennesker er skabt forskelligt. Vi kommer til Jorden med forskellige energilegemer, som er opbygget af forskellige energier og derfor fornemmer, mærker, føler og oplever vi den energi, der kommer, på forskellige måder.

Nogle kan have kontakt til en meget højt vibrerende energi og kan ikke rigtig fornemme energien, andet end at den føles som meget højt vibrerende. Den giver fx fornemmelser og følelser af kærlighed og glæde. Andre kan have kontakt til samme energi og kan se den meget mere konkret og beskrive den med mange konkrete ord. Måske kan man ligefrem se en stor smuk engel foran sig, som repræsentant for energien.

Men lige meget om du er et menneske, der fornemmer på den ene eller den anden måde, så er det fint og er som det skal være. Det vigtigste er, at du har kontakt til denne energi og at du kan bringe den videre til andre mennesker, som har brug for den.

Hvilke energier kan man heale med?

Men hvilke energier kan man så åbne sig for og kan alle heale med alle former for energier?

Dette er et spørgsmål om både:

  • hvordan dit eget energilegeme er udstyret og
  • hvem du ganske enkelt henvender dig til.

Hvis du ønsker at få kontakt til en meget høj energi, så skal det være en energi, som dit eget legeme kan tåle at have kontakt til. Det sker dog helt automatisk, at du ikke kan få kontakt til og arbejde med energier, der er for høje til dit eget energisystem. Det er ligesom en ”naurlov” indenfor den åndelige verden. Dette hænger altså sammen med, hvordan dit eget energilegeme er udstyret.

De forskellige kilder, du kan henvende dig til, kan være rigtig mange. Mange, der arbejder med healing, får deres healingsenergi fra fx englene, Jesus, Moder Maria, højere åndelige lysvæsener, Reiki energien m.fl. Mange healere er måske startet med at henvende sig til én bestemt energi og er så efterhånden overgået til andre, efterhånden som de har udviklet sig. For mange er det et spørgsmål om at få healet en masse og så vil dette ske som en naturlig udvikling som tiden går. Der sker også det, at du udvikler dine egne energier, jo mere du healer og derfor vil du automatisk få mulighed for at få adgang til og støtte fra nogle andre og højere energier efterhånden.

Vil du lære mere om healing?

Dette var en smule om, hvad healing betyder for mig. Har du lyst til at lære mere om healing samt at lære forskellige teknikker og metoder til hvordan du selv kan få kontakt til healingsenergien og få åbnet op for dine healingsevner, så kan du læse om mit kursus: Healing for begyndere. Tryk på knappen herunder, som går til siden om mine kurser. Du kan også lære healing på et individuelt Spirituelt udviklingsforløb. Tryk på knappen, som fører dig til siden om Spirituelt udviklingsforløb.

Gode artikler